VIDEO: Tomb Raider: The Legend of Lara Croft – primele secvențe din serialul Netflix

Autor: Cosmin Aionita | 10.10.2023
VIDEO: Tomb Raider: The Legend of Lara Croft – primele secvențe din serialul Netflix
Foto: Netflix

Tomb Raider: The Legend of Lara Croft este numele serialului animat realizat de Netflix, anunțat cu ocazia celei de-a 25-a aniversări a seriei Tomb Raider din 2021. De altfel, populara platformă de streaming a publicat și primele secvențe din această animație, un clip de tipul “First Look”, pe care îl puteți viziona în continuare.

Serialul reprezintă o colaborare între Crystal Dynamics, studioul din spatele jocurilor Tomb Raider, și Legendary Television, DJ2 Entertainment și Tractorpants, animațiile fiind executate de studioul Powerhouse Animation. Netflix a comandat deja două sezoane ale acestui serial animat, la cârma proiectului aflându-se Tasha Huo (The Witcher: Blood Origin).

Acțiunea din serialul Tomb Raider: The Legend of Lara Croft ar urma să aibă loc după evenimentele din Shadow of the Tomb Raider și ar trebui să facă legătura dintre trilogia recentă de jocuri Tomb Raider și primele titluri din serie din anii ’90. De altfel, trilogia originală Tomb Raider urmează să fie remasterizată și relansată în februarie 2024.

Vocea eroinei principale Lara Croft va fi interpretată de actrița Hayley Atwell, în timp ce în rolul lui Jonah revine Earl Baylon, același actor care a interpretat personajul și în recentele jocuri video din seria Tomb Raider. În rolul lui Zip, expertul în domeniul tehnologiei care colabora cu Lara în titlurile mai vechi ale seriei, îl veți putea auzi pe Allen Maldonado.

Tomb Raider: The Legend of Lara Croft va fi lansat pe Netflix în cursul anului 2024.

Sursa: Netflix YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News