Logitech G a lansat seria de periferice și accesorii de gaming Aurora Collection

Autor: Adrian Popa | 26.07.2022
Logitech G a lansat seria de periferice și accesorii de gaming Aurora Collection

Logitech G a lansat Aurora Collection, o serie de dispozitive de gaming care include tastaturi, un mouse și opt accesorii. Colecția țintește în special femeile, dar și gamerii care doresc dispozitive cu un design mai „jucăuș”.

Dispozitivele pot fi personalizate, iar produsele compatibile includ tehnologia wireless cu latență scăzută LIGHTSPEED sau tehnologia pentru microfon Blue VO!CE.

Din colecția Aurora fac parte căștile wireless de gaming G735, cu iluminare RGB și autonomie de până la 56 de ore (fără lumini), potrivit producătorului. Acestea sunt primele căști Logitech G care vin cu noile funcționalități ale tehnologiei pentru microfon Blue VO!CE, care oferă posibilitatea de a modula vocea unui jucător. Mai mult, dispozitivul oferă opțiunea de a salva setările audio preferate în G Hub și direct în căști.

Seria include, de asemenea, tastaturile mecanice pentru gaming G715 (wireless) și G713 (cu fir). Acestea au înălțime reglabilă și vin cu suport pentru mâini Cloud-Soft. Modelul fără fir oferă autonomie de până la 25 de ore și poate fi conectat la PC prin intermediul LIGHTSPEED sau Bluetooth.

Totodată, mouse-ul wireless de gaming G705 a fost conceput special pentru mâini mai mici. Dispozitivul cântărește doar 85 de grame. De altfel, mouse-urile cu greutate redusă sunt la mare căutare astăzi. Duse sunt vremurile în care producătorii lansau modele cu greutăți ajustabile. Ca și tastatura wireless, mouse-ul poate fi conectat prin intermediul Bluetooth sau LIGHTSPEED.

Din serie mai fac parte opt accesorii: un suport pentru mână în formă de inimă, pernițe pentru urechi, microfoane cu boom, carcase superioare pentru tastaturile G713 și G715, extractor de taste, perie de curățare și un mousepad.

Logitech G subliniază faptul că produsele sunt realizate din plastic reciclat, iar cartonul ambalajelor este produs din materiale ce provin din păduri certificate FSCTM.

Produsele vor fi disponibile pe site-ul LogitechG.com și în magazinele partenere începând cu luna august 2022. Logitech G735 are un preț de vânzare recomandat de 1,149 de lei. Tastaturile de gaming Logitech G715 și Logitech G713 vor costa 989 de lei, respectiv 849 de lei. Logitech G705 va avea prețul recomandat de 499 de lei.

Foto: Logitech G

Urmărește Go4Games.ro pe Google News