„Pantoful” de gaming lansat de Cooler Master costă 6.000 de dolari

Autor: Adrian Popa | 23.05.2023
„Pantoful” de gaming lansat de Cooler Master costă 6.000 de dolari

Există comunități mari ale iubitorilor de pantofi sport și foarte mulți pasionați de PC-uri performante. Cooler Master s-a gândit să lanseze un produs care să se adreseze ambelor grupuri.

Compania a lansat PC-ul de gaming Sneaker X, cu formă de pantof sport. Acest produs a fost anunțat prima dată în 2022, când firma a împlinit 30 de ani. De atunci nu am mai auzit nimic despre proiect.

În curând, computerul va putea fi cumpărat, la prețuri care încep de la 6.000 de dolari unitatea.

Citește și: Intel Core i7 și 64 GB RAM: Un gamer și-a transformat vasul de WC în PC (VIDEO)

Sneaker X folosește plăci de bază în format ITX și surse SFX. Dispozitivul este compatibil cu ultima generație de procesoare de la Intel și AMD, potrivit Cooler Master. Atrage agenția sistemul avansat de răcire, care folosește lichid. PC-ul suportă până la 64 GB memorie RAM.

Computerul va fi disponibil pe piață la începutul lunii iulie.

Sneaker X ar putea fi ceea ce caută cei care s-au săturat de designul tipic al computerului de gaming: o cutie transparentă în lateral și plină de luminițe. Asta dacă nu cumva „rebelii” preferă un computer de gaming deghizat într-un acvariu sau PC-ul în formă de găleată de aripioare prăjite prezentat de KFC în 2020.

KFConsole a fost realizat în parteneriat tot cu Coocler Master. Modelul respectiv, bazat pe Intel Nuc 9 Extreme Compute Element, poate fi folosit inclusiv pentru a încălzi mâncare.

Foto: Cooler Master

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News