ROG Cetra True Wireless SpeedNova, căști true wireless pentru gamerii pasionați

Autor: Cosmin Aionita | 16.01.2024
ROG Cetra True Wireless SpeedNova, căști true wireless pentru gamerii pasionați
Foto: ASUS ROG

După un nou mouse de gaming și o tastatură compactă, din oferta ASUS Republic of Gamers de la CES 2024 nu putea să lipsească și o pereche de căști dedicate gamerilor, de această dată în format true wireless. Este vorba despre căștile de gaming ROG Cetra True Wireless SpeedNova.

ROG Cetra True Wireless SpeedNova promit o versatilitate de neegalat cu conectivitate Bluetooth și tehnologie wireless ROG SpeedNova 2,4 GHz, pentru o latență foarte redusă. Utilizatorii se pot bucura de un sunet de înaltă rezoluție, pe 24 biți / 96 kHz, cu detalii realiste, care sunt îmbunătățite și mai mult cu ajutorul tehnologiei Dirac Opteo. În plus, Adaptive ANC (active noise control) cu modul Auto optimizează și ajustează nivelurile de anulare activă a zgomotului în funcție de potrivirea în ureche, de forma canalului auditiv al purtătorului și de zgomotul ambiental, în încercarea de a asigura o imersiune audio completă.

ROG Cetra True Wireless SpeedNova
Foto: ASUS ROG

În același timp, microfoanele AI cu conducție osoasă promit o preluare precisă a vocii pentru o calitate ridicată a apelurilor în orice moment. Cetra True Wireless SpeedNova oferă până la 46 de ore de autonomie a bateriei, încărcare wireless, încărcare rapidă în carcasă și dispun de iluminare personalizabilă ASUS Aura RGB pentru o personalizare cât mai avansată.

Căștile ROG Cetra True Wireless SpeedNova vor fi disponibile în două versiuni de culori – albe și negre – și sunt compatibile cu mai toate platformele populare de jocuri video: PC, Mac, dispozitive mobile, precum și consolele Nintendo Switch, PlayStation 4 și PlayStation 5.

ROG Cetra True Wireless SpeedNova
Foto: ASUS ROG

Sursa: ASUS Republic of Gamers

Urmărește Go4Games.ro pe Google News