Televizor smart LED Xiaomi, bun inclusiv pentru gaming, disponibil la Lidl cu preț foarte bun

Autor: Alex Manole | 23.12.2022
Televizor smart LED Xiaomi, bun inclusiv pentru gaming, disponibil la Lidl cu preț foarte bun

Lidl are în aceste zile în ofertă un televizor inteligent Xiaomi Mi TV P1 32”. Dispozitivul este potrivit inclusiv pentru sesiuni de gaming casual, potrivit celor care l-au testat în acest scenariu, datorită multiplelor opțiuni de conectivitate și a ecranului destul de performant.

Televizorul are display cu margini foarte înguste pe trei laturi, cu rezoluție HD (1.366 × 768 pixeli) și suport pentru tehnologia HDR. Rata de refresh este de 60 Hz.

Mi TV P1 32” rulează Android TV, platformă care le oferă utilizatorilor acces la peste 7.000 de aplicații. O altă caracteristică importantă este tehnologia Chromecast integrată, care facilitează  partajarea ușoară pe televizor a conținutului de pe dispozitive mobile.

Televizorul are telecomandă Bluetooth cu control vocal. Avantajul acesteia este că poate fi folosită orientată în orice direcție. Comenzile pot fi date și prin intermediul asistentului vocal integrat Google Assistant. Telecomanda oferă acces rapid, prin butoane dedicate, la aplicațiile de streaming video Netflix și Amazon Prime Video.

Citește și: Televizor smart LED 4K, bun pentru gaming, disponibil la Dedeman cu preț foarte bun

Dispozitivul include două difuzoare, fiecare cu putere de 5W. Acestea oferă suport pentru tehnologiile Dolby Audio și DTS-HD.

Televizorul Xiaomi oferă și o gamă largă de opțiuni de conectivitate: trei porturi HDMI, un port Ethernet, două porturi USB, Bluetooth 5.0 și Wi-Fi în benzile de 2.4 și 5 GHz.

Produsul se află deja în multe magazine Lidl, la prețul de 999 de lei. Alături de modelul Xiaomi, clienții Lidl pot găsi în continuare și modelul Samsung 43AU7172, cu diagonala de 108 cm și rezoluție 4K.

Foto: Lidl.ro

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News