„Spider-Man”, prins în mrejele Uncharted: Cum a descoperit Tom Holland celebrele jocuri

Autor: Adrian Popa | 07.01.2022
„Spider-Man”, prins în mrejele Uncharted: Cum a descoperit Tom Holland celebrele jocuri

Tom Holland, care interpretează personajul Nathan Drake în filmul „Uncharted”, care urmează să ajungă în cinematografe luna viitoare, a povestit cum a descoperit celebrele jocuri video pe care este bazată producția.

Actorul a făcut dezvăluirea pe scena salonului de electronice CES 2022. Potrivit lui, Sony, compania care este publisher pentru francizele Spider-Man și Uncharted, a echipat trailerul în care locuia Holland, în timpul filmărilor pentru „Spider-Man: Homecoming”, cu o consolă PlayStation.

„Toate trailerele actorilor erau echipate cu cele mai bune televizoare și cu cele mai noi console PlayStation, iar unul dintre jocurile primite de mine a fost Uncharted”, a declarat starul.

Acest lucru s-a întâmplat în 2016. Ulterior, Holland a devenit un mare fan al francizei dezvoltate de Naughty Dog.

Citește și Filmul „Uncharted”: Scenă cu acțiune intensă, petrecută într-un avion, publicată (VIDEO)

„Spider-Man”, prins în mrejele Uncharted

Se pare că realizatorii filmului au avut dificultăți din cauza acestei pasiuni. Uneori Holland era greu de adus pe platou pentru filmări. „Nu, nu, trebuie să terminăm această misiune, lasă-mă în pace!”, își amintește actorul că le spunea celor trimiși după el în trailer.

Acesta nu este singurul actor care a avut probleme din cauza pasiunii pentru lumile virtuale. James McAvoy a declarat că dependența de jocurile video i-a pus la un moment dat în pericol cariera. Starul, care a jucat rolul tânărului Charles Xavier în „The X-Men”, a spus că nu călătorea niciodată fără consola lui Xbox.

Sesiunile prelungite de gaming, care uneori se terminau dimineața, l-au afectat pe McAvoy. Actorul mergea epuizat la filmări și nu își învăța replicile.

Sursa: IGN

Urmărește Go4Games.ro pe Google News