Când se lansează Horizon Forbidden West Complete Edition pe PC? Ce îmbunătățiri va aduce

Autor: Cosmin Aionita | 26.01.2024
Când se lansează Horizon Forbidden West Complete Edition pe PC? Ce îmbunătățiri va aduce
Foto: Sony Interactive Entertainment

Sony Interactive Entertainment a venit cu noi vești legate de versiunea pentru PC a jocului Horizon Forbidden West Complete Edition. Astfel, pachetul care include atât jocul de bază, cât și expansion-ul Burning Shores (ambele realizate de Guerrilla Games) a fost portat pe PC de Nixxes Software și va fi disponibil din 21 martie 2024 și pentru această platformă.

Versiunea de PC a jocului va oferi suport pentru framerate deblocat, dar și pentru tehnologiile moderne de upscaling și reconstrucție, precum NVIDIA DLSS 3 (inclusiv Frame Generation), AMD FSR și Intel XeSS. De asemenea, jocul va oferi suport pentru NVIDIA DLAA (Deep Learning Anti Aliasing), dar și pentru DirectStorage, pentru a beneficia de timpi de încărcare cât mai reduși.

Nu va lipsi nici posibilitatea de a afișa jocul în format ultra-wide pe monitoarele cu aspect ratio de 21:9, 32:9 sau chiar 48:9, precum și suportul multi-monitor pentru până la 3 display-uri.

Pe PC, Horizon Forbidden West va oferi o schemă de control complet personalizabilă pentru mouse și tastatură. De asemenea, va include suport pentru numeroase tipuri de controllere, insclusiv pentru Steam Input. Cei care aleg să joace cu ajutorul unui gamepad PlayStation DualSense vor beneficia de feedback haptic și triggere rezistive.

Horizon Forbidden West Complete Edition va fi lansat pentru PC (prin Steam și Epic Games Store) pe 21 martie 2024. Cerințele de sistem vor fi dezvăluite în curând.

Sursa: PlayStation Blog

Urmărește Go4Games.ro pe Google News