Eternal Strands împrumută elemente de la Shadow of the Colossus și Zelda

Autor: Cosmin Aionita | 03.04.2024
Eternal Strands împrumută elemente de la Shadow of the Colossus și Zelda
Foto: Yellow Brick Games

Studioul independent Yellow Brick Games a anunțat Eternal Strands, un nou joc de acțiune și aventură single player pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC (Steam).

Studioul canadian, format în 2020 de Mike Laidlaw, directorul de creație al seriei Dragon Age, alături de veterani de la Ubisoft precum Frederic St-Laurent B., Jeff Skalski și Thomas Giroux, pregătește un titlu third person fantasy, în care jucătorii vor intra în pielea lui Brynn, o neînfricată Weaver ce poate utiliza puterile oferite de foc, gheață, dar și telekinezia.

Aflata într-o misiune de a recupera locul de baștină a culturii poporului său, Brynn va da piept cu diferiți inamici, pornind de la animalele pădurii și până la boși gigantici, ce aduc aminte de Shadow of the Colossus. Eroina va fi nevoită să-și folosească armele și puterile magice pentru a doborî acești adversari impunători, dar și pentru a rezolva puzzle-uri sau construi noi căi de a-și continua aventura.

Jucătorii vor avea ocazia de a explora orașul capitală Dynevron, sălbăticia din jur, dar și ruinele de sub oraș, toate suprafețele din joc urmând să poată fi escaladate de protagonistă, precum în recentele titlu The Legend of Zelda. De altfel, producătorii promit că sistemul de fizică implementat în Eternal Strands va încuraja jucătorii să exploreze cât mai mult și să utilizeze diferitele abilități ale eroinei pentru a găsi secrete.

Yellow Brick Games realizează Eternal Strands pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC (Steam), nefiind dezvăluită încă o eventuală perioadă de lansare.

Eternal Strands
Foto: Yellow Brick Games

Sursa: VGChartz, Steam

Urmărește Go4Games.ro pe Google News