VIDEO: Story Trailer pentru God of War: Ragnarok. O nouă ediție limitată pentru controller-ul PS5

Autor: Cosmin Aionita | 14.09.2022
VIDEO: Story Trailer pentru God of War: Ragnarok. O nouă ediție limitată pentru controller-ul PS5
Foto: Sony Interactive Entertainment

Cel mai recent show State of Play al celor de la Sony a fost închis într-o manieră spectaculoasă, cu un nou trailer dedicat mult-așteptatului God of War: Ragnarok. Botezat drept Story Trailer, acest clip, pe care îl puteți viziona în continuare, prezintă câteva dintre personajele pe care Kratos și Atreus le vor întâlni pe parcursul acestei aventuri, dar și unii inamici sau situațiile mai tensionate prin care vor trece cei doi eroi.

Jocul promite să continue evenimentele din God of War (2018), ghețurile aduse de Fimbulwinter cucerind tărâmul Midgard și îngreunând supraviețuirea eroilor noștri, Kratos și Atreus, însoțiți de nelipsitul cap al lui Mimir.

Cei doi vor avea de înfruntat inamici noi și vechi în Ragnarok, cum ar fi zeița Freya, ce a jurat să se răzbune pentru moartea fiului ei Baldur, precum și nou sositul Thor, zeul tunetului, deloc încântat de disparițiile premature ale fratelui vitreg și fiilor săi. Thor va fi interpretat de actorul Ryan Hurst.

Noul titlu al seriei God of War este regizat, de această dată, de Eric Williams. Game Director-ul responsabil pentru precendetul titlu de pe PS4, Cory Balrog, joacă acum rolul de producător pentru Ragnarok, ocupându-se direct de un alt joc al studioului Santa Monica, ce va fi dezvăluit la o dată ulterioară.

God of War: Ragnarok va fi lansat pe 9 noiembrie 2022, în versiuni pentru PlayStation 5 și PlayStation 4.

Ediție limitată de controller God of War Ragnarok

Concomitent nu noul joc al seriei God of War, tot de pe 9 noiembrie, va fi disponibilă și ediția limitată God of War Ragnarok a controller-ului DualSense pentru PS5, pe care o puteți admira în secvențele de mai jos. Precomenzile pentru acest controller vor începe pe 27 septembrie.

Ragnarok DualSense
Foto: Sony Interactive Entertainment

Sursa: PlayStation Blog

Urmărește Go4Games.ro pe Google News