God of War va fi lansat pentru PC. Când îl vom putea juca

Autor: Cosmin Aionita | 21.10.2021
God of War va fi lansat pentru PC. Când îl vom putea juca
Foto: Sony Interactive Entertainment

După Horizon: Zero Dawn și Days Gone, Sony continuă să-și aducă fostele titluri exclusive pentru PlayStation 4 și pe PC: multipremiatul God of War, lansat pentru PS4 în primăvara anului 2018, va fi lansat și pentru PC la începutul anului viitor!

O experiență îmbunătățită pe PC

Iar studioul Sony Santa Monica a depus mult efort cu această adaptare, God of War pentru PC promițând îmbunătățiri grafice semnificative față de edițiile pentru console. Posesorii de PC-uri actualizate vor putea experimenta aventura lui Kratos în rezoluție 4K nativă, cu posibilitatea de a debloca framerate-ul.

Vor fi incluse și o serie de preset-uri grafice și opțiuni pentru a personaliza cât mai amănunțit nivelul vizual și performanța jocului pe PC. Nu vor lipsi umbrele de rezoluție crescută, reflexiile îmbunătățite, dar și un upgrade major al efectului de ambient occlusion, prin implementarea tehnicilor Ground Truth Ambient Occlusion (GTAO) și Screen Space Directional Occlusion (SSDO).

Nu în ultimul rând, versiunea pentru PC va oferi suport pentru tehnologiile NVIDIA Deep Learning Super Sampling (DLSS), pentru a putea beneficia de performanță sporită fără a afecta vizibil calitatea imaginii, precum și NVIDIA Reflex, pentru a diminua latența indusă de sistem. Pe lângă toate acestea, jocul va putea fi afișat și în rezoluții ultra-wide cu aspect ratio de 21:9.

Versiunea pentru PC de God of War va putea fi jucată fie cu ajutorul tastaturii și mouse-ului (cu o schemă de control personalizabilă), fie folosind un controller, DualShock 4 (PS4) și DualSense (PS5) urmând să beneficieze de suport nativ.

God of War PC
Foto: Sony Interactive Entertainment

Dată de lansare și preț

Precomenzile pentru versiunea de PC a jocului God of War sunt disponibile prin intermediul Steam, la un preț echivalent cu 49,99€. Cei care plasează o precomandă vor primi și următoarele item-uri digitale drept bonus:

  • Death’s Vow Armor Sets pentru Kratos și Atreus
  • Exile’s Guardian Shield Skin
  • Buckler of the Forge Shield Skin
  • Shining Elven Soul Shield Skin
  • Dökkenshieldr Shield Skin

God of War pentru PC va fi disponibil, prin intermediul Steam, începând cu 14 ianuarie 2022. Conform celor de la Sony, în vara acestui an, jocul God of War pentru PS4 se vânduse, la nivel global, în nu mai puțin de 19,5 milioane de exemplare.

God of War PC
Foto: Sony Interactive Entertainment

Sursa: PlayStation Blog

Urmărește Go4Games.ro pe Google News