Hogwarts Legacy pentru Nintendo Switch a fost, din nou, amânat. Când a fost reprogramat

Autor: Cosmin Aionita | 15.05.2023
Hogwarts Legacy pentru Nintendo Switch a fost, din nou, amânat. Când a fost reprogramat
Foto: WB Games

Publisher-ul Warner Bros. Games și studioul Avalanche Software au anunțat o nouă amânare pentru versiunea de Nintendo Switch a jocului Hogwarts Legacy. Disponibil deja pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC, PlayStation 4 și Xbox One, acest titlu își va face apariția pentru Nintendo Switch abia pe 14 noiembrie 2023.

Motivul invocat pentru această decizie a fost “crearea celei mai bune experiențe posibile” pentru această platformă, procesul necesitând mai mult timp decât se estimase inițial.

Cel mai recent raport financiar al celor de la WB Games a dezvăluit că Hogwarts Legacy a trecut de 1 miliard de dolari obținuți din vânzările retail, depășind 15 milioane de unități comercializate la nivel mondial până acum, fără a lua în calcul recent lansatele ediții pentru PS4 și Xbox One ale jocului.

Hogwarts Legacy este descris drept un action RPG open world, a cărui acțiune are loc în lumea din romanele Harry Potter. Povestea se desfășoară în secolul al XIX-lea, iar jucătorul are ocazia de a deveni elev în cadrul faimoasei unități de învățământ pentru cei înzestrați în ale magiei, explorând fețe încă nedescoperite ale acestui univers.

Hogwarts Legacy este disponibil acum în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC, PlayStation 4 și Xbox One. Ediția pentru Nintendo Switch urmează să fie lansată pe 14 noiembrie 2023.

Sursa: Hogwarts Legacy Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News