Mafia: Definitive Edition – debut de gameplay: urmărește o întreaga misiune din acest remake

Autor: Cosmin Aionita | 22.07.2020
Mafia: Definitive Edition – debut de gameplay: urmărește o întreaga misiune din acest remake

2K Games și studioul Hangar 13 s-au ținut de promisiune și au lansat astăzi primele secvențe de gameplay din Mafia: Definitive Edition, mult așteptatul remake al primului joc din seria Mafia.

În clipul de mai jos, puteți urmări o misiune întreagă din Mafia: Definitive Edition, acest segment începând de la minutul 2:55.

Promisiunea dezvăluirii acestui clip de gameplay din Mafia: Definitive Edition a fost făcută acum două săptămâni, atunci când producătorii au luat decizia amânării lansării acestui remake.

Programat inițial pentru finalul lunii august, remake-ul Mafia a fost amânat până pe 25 septembrie 2020 din cauza noilor condiții de lucru impuse de pandemia globală de COVID-19. Dezvoltatorii nu au dorit ca nivelul calitativ al jocului să aibă de suferit și au ales astfel să-i amâne lansarea cu câteva săptămâni.

Refăcut de la zero cu numeroase îmbunătățiri și conținut nou

Mafia: Definitive Edition va fi un remake complet al primului joc din serie. Acesta este realizat de echipa de la Hangar 13, același studio din spatele celui de-al treilea titlu Mafia, și este bazat pe un motor grafic nou. Pe lângă remake-ul integral al componentei vizuale, Mafia Definitive Edition va beneficia de un scenariu extins, noi secvențe de gameplay și multe alte adăugiri, precum posibilitatea de a conduce motociclete.

Mafia: Definitive Edition poate fi achiziționat în două feluri: fie de sine stătător, fie ca parte a Mafia Trilogy, un pachet ce mai include edițiile remasterizate Mafia II: Definitive Edition și Mafia III: Definitive Edition.

Mafia: Definitive Edition urmează să fie lansat pe 25 septembrie 2020, precomenzile fiind disponibile chiar acum pe Steam, la un preț echivalent cu 39,99€.

Cei care aleg să achiziționeze pachetul Mafia Trilogy vor avea acces imediat la Mafia II: Definitive Edition și Mafia III: Definitive Edition, urmând să primească Mafia: Definitive Edition atunci când acest remake va fi disponibil, pe 25 septembrie 2020.

Pachetul Mafia Trilogy este disponibil acum prin intermediul Steam (PC), PlayStation Store (PS4) și Microsoft Store (Xbox One), la un preț de 59,99€ pe Steam sau 289,90 lei pe PlayStation Store.

Sursa: IGN

Urmărește Go4Games.ro pe Google News