Co-op la superlativ: primele secvențe de gameplay din Suicide Squad Kill the Justice League

Autor: Cosmin Aionita | 14.12.2021
Co-op la superlativ: primele secvențe de gameplay din Suicide Squad Kill the Justice League
Foto: WB Games

Chiar dacă nu a avut cea mai spectaculoasă prezență la The Game Awards 2021, Warner Bros. Games a mai venit cu o noutate, pe lângă dezvăluirea noului joc Wonder Woman. Este vorba despre primul trailer cu secvențe de gameplay din Suicide Squad: Kill the Justice League, joc dezvoltat de Rocksteady Studios, autorii seriei Batman: Arkham.

Noul trailer prezintă unitatea Task Force X (cunoscută și drept Suicide Squad) în acțiune, Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang și King Shark fiind însărcinați de către Amanda Waller cu o misiune aparent imposibilă: eliminarea super eroilor din Justice League. Acțiunea va avea loc în orașul Metropolis, prezentat sub forma unui mediu de joc open-world, pe fondul unei invazii extraterestre.

Solo sau în mod co-op

Noul joc de la Rocksteady a fost conceput pentru a fi abordat fie multiplayer co-op cu până la patru jucători, fie single player, utilizatorul având posibilitatea de a comuta între cei patru eroi jucabili după cum dorește.

Gameplay-ul din Suicide Squad va permite alegerea între cei patru răufăcători recrutați de Amanda Waller în Task Force X: Harley Quinn (Dr. Harleen Quinzel), Deadshot (Floyd Lawton), Captain Boomerang (Digger Harkness) și King Shark (Nanaue), fiecare cu propriile abilități și seturi de mișcări speciale. Nu vor lipsi nici skill-urile aferente fiecărui personaj, dar nici posibilitatea de a folosi și personaliza mai multe tipuri de arme.

Suicide Squad: Kill the Justice League urmează să fie lansat în cursul anului 2022, în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC.

Sursa: Suicide Squad: Kill The Justice League YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News