Stray este jocul în care controlezi o pisică, într-un oraș futurist. Când va fi lansat

Autor: Cosmin Aionita | 02.08.2021
Stray este jocul în care controlezi o pisică, într-un oraș futurist. Când va fi lansat
Foto: Annapurna Interactive

Unul dintre cele mai interesante jocuri prezentate cu ocazia dezvăluirii inițiale a consolei PlayStation 5, din vara anului trecut, a fost Stray.

Stray este un titlu action-adventure în care jucătorii vor avea ocazia de a controla o pisică. Felina, rămasă fără casă, va explora străzile și aleile unui oraș futurist, locuit de o serie de roboți umanoizi.

Pe lângă explorare, pisica va înfrunta tot felul de amenințări neprevăzute și va rezolva puzzle-uri pentru a progresa. Mai mult, neobișnuita protagonistă din joc va întâlni, pe parcursul aventurii sale, și un roboțel-dronă, B12, ce-i va deveni aliat de nădejde.

Stray
Foto: Annapurna Interactive

Stray – secvențe de gameplay și perioadă de lansare

În cel mai recent live stream difuzat de publisher-ul Annapurna Interactive, studioul BlueTwelve a prezentat secvențe de gameplay din Stray, pe care le puteți urmări în clipul de mai jos.

De asemenea, a fost dezvăluită și perioada în care jocul urmează să-și facă apariția: Stray este așteptat în prima parte a anului 2022, în versiuni pentru PlayStation 5, PlayStation 4 și PC, prin intermediul Steam.

Sursa: Annapurna Interactive YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News