The Last of Us Part I pentru PC a fost amânat. Când a fost reprogramată lansarea

Autor: Cosmin Aionita | 06.02.2023
The Last of Us Part I pentru PC a fost amânat. Când a fost reprogramată lansarea
Foto: Sony Interactive Entertainment

Prin intermediul contului de Twitter al studioului, Naughty Dog a anunțat amânarea lansării versiunii de PC a jocului The Last of Us Part I. Conform explicației oferite de producători, în urma succesului imens înregistrat de serialul The Last of Us, echipa care se ocupă de versiunea de PC a jocului a decis să-i amâne lansarea cu câteva săptămâni. Intervalul suplimentar va fi utilizat pentru a finisa cum se cuvine aceasta ediție a jocului. Așteptată inițial la începutul lunii martie, lansarea versiunii pentru PC a jocului a fost reprogramată pentru 28 martie 2023.

The Last of Us Part I este remake-ul titlului care a scris istorie pe PS3 în 2013, jocul fiind deja disponibil pentru consolele PlayStation 5. Modelele de personaje sunt mult mai detaliate, cu animații îmbunătățite cu ajutorul tehnologiei motion matching, mediile înconjurătoare au fost refăcute la standardele grafice actuale, iar AI-ul adversarilor și al aliaților a fost îmbunătățit, fiind folosite rutinele din The Last of Us Part II.

Au fost adăugate și moduri de joc noi, cum ar fi permadeath sau speedrun, precum și costume deblocabile pentru Joel și Ellie. Nu în ultimul rând, opțiunile de accesibilitate din The Last of Us Part II au fost extinse pentru acest remake, fiind adăugate unele noi, precum audio description pentru cei cu probleme de vedere.

The Last of Us Part I include componentele single player din jocul original, cât și din expansion-ul acestuia Left Behind.

The Last of Us Part I pentru PC va fi lansat pe 28 martie 2023. Versiunea pentru PS5 este deja disponibilă.

Sursa: Naughty Dog Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News