The Lord of the Rings: Gollum a fost amânat. Cât va mai întârzia jocul

Autor: Cosmin Aionita | 26.07.2022
The Lord of the Rings: Gollum a fost amânat. Cât va mai întârzia jocul

Prin intermediul contului oficial de Twitter al jocului, Nacon și studioul Daedalic Entertainment au anunțat amânarea lansării jocului The Lord of the Rings: Gollum. Programat inițial pentru 1 septembrie, jocul va fi amânat câteva luni, interval considerat necesar de producători pentru a putea livra către jucători experiența de calitate promisă inițial. Nu a fost comunicată încă noua dată de lansare, un astfel de anunț urmând să fie făcut în viitorul apropiat.

Noul joc va rămâne fidel poveștii autorului J.R.R Tolkien, dar va prezenta viziunea proprie a celor de la Daedalic Entertainment asupra universului The Lord of The Rings și asupra personajului central Gollum. Recent, publisher-ul Nacon a anunțat că a achiziționat studioul Daedalic Entertainment.

Versiunea pentru PC a jocului va beneficia de reflexii și umbre redate cu ajutorul tehnicilor de Ray Tracing, precum și de suport pentru NVIDIA DLSS.

The Lord of the Rings: Gollum se află în producție pentru consolele PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, precum și pentru PC.

Sursa: The Lord of the Rings: Gollum Twitter

 

Urmărește Go4Games.ro pe Google News