Urmăriți cel de-al treilea episod din „Teleenciclopedia Horizon”

Autor: Cosmin Aionita | 13.04.2022
Urmăriți cel de-al treilea episod din „Teleenciclopedia Horizon”
Foto: PlayStation România

PlayStation România continuă parteneriatul cu Televiziunea Română și lansează cel de-al treilea episod al documentarului creativ „Teleenciclopedia Horizon”, un serial în patru episoade dedicat universului unic al jocului exclusiv Horizon Forbidden West. Primul episod, ce se concentrează pe prezentarea generală a universului jocului poate fi vizionat aici, iar cel de-al doilea episod, dedicat naturii luxuriante din îndepărtatul Forbidden West, este disponibil aici.

Producția este un concept local original, care aduce împreună cea mai cunoscută și prestigioasă emisiune românească de documentare, Teleenciclopedia, difuzată de Televiziunea Română de aproape 60 de ani, și lumea spectaculoasă din Horizon Forbidden West, unul dintre cele mai îndrăgite titluri exclusive lansate de PlayStation.

Proiectul își propune să ducă povestea jocului dincolo de lumea gaming-ului, printr-o abordare relevantă din punct de vedere local și cultural, care să le ofere atât pasionaților de jocuri video, dar și celor care au urmărit cu pasiune Teleenciclopedia de-a lungul anilor, ocazia de a face o incursiune plină de culoare într-o lume virtuală inedită, o aventură în care pot afla mai multe detalii despre flora, fauna și personajele din jocul celor de la Guerrilla Games.

Documentarul a fost conceput sub forma a patru episoade, fiecare dintre ele dedicat unui aspect specific ce caracterizează lumea Horizon Forbidden West. Ce de-al treilea episod pune în perspectivă mașinăriile inedite – sau „animalele” – care populează această lume virtuală, iar cel de-al patrulea va vorbi despre triburile pe care eroina Aloy le întâlnește în călătoria sa prin „Vestul Interzis”.

Horizon: Forbidden West este disponibil acum în versiuni pentru PlayStation 5 și PlayStation 4.

Sursa: PlayStation România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News