VIDEO: Marvel 1943: Rise of Hydra, jocul cu cea mai impresionantă grafică de până acum? Când urmează să fie lansat

Autor: Cosmin Aionita | 25.03.2024
VIDEO: Marvel 1943: Rise of Hydra, jocul cu cea mai impresionantă grafică de până acum? Când urmează să fie lansat
Foto: Marvel Entertainment

Marvel Entertainment și studioul Skydance New Media au dezvăluit primele detalii oficiale despre Marvel 1943: Rise of Hydra, noul joc action-adventure bazat pe o poveste plasată în universul Marvel.

În timpul celui de-al doilea Razboi Mondial, patru eroi își vor uni forțele pentru a lupta împotriva unui inamic comun: doi dintre aceștia sunt familiari fanilor Marvel, fiind vorba despre Captain America (un Steve Rogers aflat la începutul carierei) și Black Panther (în pielea căruia se regăsește Azzuri, bunicul lui T’Challa), distribuția fiind completată de Gabriel Jones (un soldat în armata Statele Unite și membru al Howling Commandos) și Nanali (un spion al Wakandei din Parisul ocupat de naziști).

Primul trailer oficial pentru Marvel 1943: Rise of Hydra a fost dezvăluit în cadrul conferinței State of Unreal 2024, Epic Games și Skydance New Media colaborând pentru a aduce o componentă grafică de cea mai înaltă calitate vizuală, bazată pe Unreal Engine 5.4, în acest joc. Pe lângă trailer-ul propriu-zis, a fost prezentat și un scurt tech demo, pe care îl puteți urmări mai jos, ce dezvăluie capabilitățile impresionante ale Unreal Engine 5.4.

Skydance New Media este o apariție relativ nouă (2019) în industria divertismentului digital, înființată de Amy Hennig (seriile Legacy of Kain și Uncharted) și Julian Beak cu scopul declarat de a crea experiențe interactive de înaltă fidelitate pentru platformele tradiționale de gaming și serviciile moderne de cloud streaming, cât mai accesibile pentru audiențele de pe glob. Pe lângă Marvel 1943, Skydance New Media lucrează și la un nou titlu Star Wars.

Marvel 1943: Rise of Hydra va fi lansat în 2025, nefiind încă dezvăluite platformele pe care jocul urmează să își facă apariția.

Sursa: VGChartz, GameSpot

Urmărește Go4Games.ro pe Google News