VIDEO: Trailer final pentru Hogwarts Legacy

Autor: Cosmin Aionita | 02.02.2023
VIDEO: Trailer final pentru Hogwarts Legacy
Foto: WB Games

WB Games și Avalanche Software au lansat trailer-ul final pentru Hogwarts Legacy, înainte de apariția jocului programată pentru săptămâna viitoare.

Hogwarts Legacy este descris drept un action RPG open world, a cărui acțiune va avea loc în lumea din romanele Harry Potter. Povestea va avea loc in secolul al XIX-lea, iar jucătorul va avea ocazia de a deveni elev în cadrul faimoasei unități de învățământ pentru cei înzestrați în ale magiei, explorând fețe încă nedescoperite ale acestui univers.

Versiunea pentru PC a jocului Hogwarts Legacy va oferi suport pentru umbre, reflexii și ambient occlusion redate cu Ray Tracing, precum și preset-uri de calitate a imaginii ce vor include aceste setări. Cerințele de sistem pot fi consultate aici.

Hogwarts Legacy a fost realizat cu ajutorul Unreal Engine 4 și, pe lângă Ray Tracing, pe PC va oferi suport pentru tehnologia NVIDIA DLSS 3.

Hogwarts Legacy va sosi pe 10 februarie 2023 pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC, pe 4 aprilie 2023 pentru PlayStation 4 și Xbox One și, în fine, pe 25 iulie 2023 pentru Nintendo Switch.

Sursa: Hogwarts Legacy YouTube

 

Urmărește Go4Games.ro pe Google News