Jocul românesc Gibbous: A Cthulhu Adventure, disponibil la cel mai mic preț de până acum!

Autor: Cosmin Aionita | 02.07.2020
Jocul românesc Gibbous: A Cthulhu Adventure, disponibil la cel mai mic preț de până acum!

Studioul Stuck in Attic din Târgu Mureș ne-a informat că jocul Gibbous: A Cthulhu Adventure este disponibil prin Steam la cel mai mic preț de până acum!

Promoția face parte din campania reducerilor de vară de pe Steam și vă permite să achiziționați Gibbous: A Cthulhu Adventure pentru numai 11,99€, un preț redus cu 40% față de cel obișnuit!

Cei care doresc “experiența completă” Gibbous pot alege Gibbous: A Cthulhu Adventure Deluxe Edition în schimbul a 14,55€, această ediție incluzând, pe lângă jocul propriu-zis, coloana sonoră și o carte cu artwork-uri, ambele în format digital.

O aventură umoristică cu iz de Transilvania

Gibbous: A Cthulhu Adventure a fost conceput în stilul clasicelor titluri de aventură point and click din anii ’90, pe lângă influențele umoristice caracteristice aventurilor LucasArts, jocul celor de la Stuck In Attic fiind influențat și de scrierile renumitului H.P. Lovecraft, de filmele lui Hitchcock, de desenele animate clasice de la Warner Bros., dar și de artwork-urile realizate de Hayao Miyazaki.

Povestea are în prim plan cartea malefică Necronomicon, ajunsă, din întâmplare, în mâinile bibliotecarului Buzz Kerwan. Între timp, și detectivul particular Don R. Ketype este pe urmele volumului blestemat. Cireaşa de pe tort este reprezentată însă de Kitteh, pisica lui Buzz, care, prin influența necurată a Necronomiconului, capătă “darul” vorbirii. Fiecare dintre cei trei eroi este jucabil, aventura acestora implicând conspirații, cultiști săriți de pe fix și forțe ale întunericului.

Mai mult, o parte din acțiunea jocului are loc în Transilvania, facându-și apariția și personaje de naționalitate română. Gibbous include peste 60 de medii de joc desenate de mână și peste 60 de personaje sărite de pe fix, ale căror replici sunt complet vorbite de actori consacrați, unul dintre aceștia fiind chiar Doug Cockle (vocea lui Geralt din seria The Witcher).

Gibbous se regăsește pe Steam și GOG, în versiuni pentru PC (Windows și Linux) și Mac. Gibbous: A Cthulhu Adventure va fi disponibil la cel mai mic preț de până acum până pe 9 iulie 2020.

Sursa: Steam

Urmărește Go4Games.ro pe Google News