Au început promoțiile de vară pe Steam: prețuri reduse la mii de jocuri

Autor: Cosmin Aionita | 26.06.2020
Au început promoțiile de vară pe Steam: prețuri reduse la mii de jocuri

După cum ne-au obișnuit în fiecare an, cei de la Valve au dat startul perioadei dedicate promoțiilor de vară pe Steam, numeroase jocuri fiind oferite la prețuri reduse până pe 9 iulie 2020.

Astfel, pe pagina principală a serviciului Steam veți găsi numeroase oferte, printre jocurile aflate la reducere regăsindu-se expansion pack-urile pentru Destiny 2 (ale căror prețuri sunt reduse cu 40%), excelentul A Plague Tale: Innocence (la un preț redus cu nu mai puțin de 66%), Metal Gear Solid V: The Phantom Pain (care costă cu 75% mai puțin), Valkyria Chronicles 4: Complete Edition (oferit cu o reducere de 66%), excelentul joc de tactică Shadow Tactics: Blades of the Shogun la cel mai bun preț de până acum (redus cu 85%) sau Assassin’s Creed Odyssey (la un preț redus cu nu mai puțin de 67%).

prețuri reduse Steam

Shootere recente sau foarte populare, la prețuri avantajoase

O categorie de jocuri care primesc o atenție deosebită în cadrul acestei perioade de reduceri de vară de pe Steam sunt shooterele, numeroase titluri din acest gen fiind disponibile la prețuri avantajoase.

Merită amintit foarte recentul DOOM Eternal, unul dintre cele mai bune jocuri ale acestui an, disponibil acum pe Steam la un preț redus cu 50%: numai 29,99€ față de prețul obișnuit de 59.99€.

Un alt shootere recent, de această dată cu o puternică componentă de RPG, este Borderlands 3, la rândul său disponibil acum pe Steam la un preț redus cu 50%: 29,99€ în loc de 59,99€.

Nu în ultimul rând, foarte apreciatul PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG), unul dintre cele mai populare shootere multiplayer de tip Battle Royale, este disponibil la jumătate de preț, pentru numai 14,99€.

Extra reducere de 5€

Mai mult, pentru fiecare achiziție în valoare de cel putin 30€ realizată în această perioadă de promoții, Valve vă oferă o reducere suplimentară de 5€.

Vă recomandăm să explorați întregul catalog oferit de Steam: multe reduceri nu sunt prezente pe prima pagină și s-ar putea să găsiți și alte jocuri (sau serii întregi!) care să vă facă cu ochiul, la prețuri reduse.

Sursa: Steam

Urmărește Go4Games.ro pe Google News