Return to Monkey Island: primele secvențe de gameplay. Pe ce platforme va fi lansat jocul

Autor: Cosmin Aionita | 29.06.2022
Return to Monkey Island: primele secvențe de gameplay. Pe ce platforme va fi lansat jocul
Foto: Devolver Digital / Lucasfilm Games

Studioul Terrible Toybox și publisher-ul Devolver Digital, în parteneriat cu Lucasfilm, au dezvăluit primul trailer cu secvențe de gameplay din Return to Monkey Island. Prezentarea a avut loc în cadrul celui mai recent episod Nintendo Direct, confirmându-se astfel și exclusivitatea jocului, în ceea ce privește consolele, pentru Nintendo Switch.

Fanii cu vechime ai seriei vor recunoaște, fără îndoială, unele dintre personajele și locațiile familiare în secvențele de mai sus, alături de eroul Guybrush Threepwood.

Și asta pentru că în spatele lui Return to Monkey Island se află mințile creative ce au dat naștere seriei la începutul anilor ’90: Ron Gilbert și Dave Grossman, care se ocupă de design-ul și scenariul acestui nou titlu. Muzica este din nou compusă de Michael Land, Peter McConnel și Clint Bajakian, iar în rolul lui Guybrush Threepwood îl putem auzi din nou pe Dominic Armato. Rex Crowle (ex-Media Molecule, unde a lucrat la jocuri precum Little Big Planet sau Tearaway) este directorul artistic al acestui nou joc Monkey Island.

Conform lui Ron Gilbert, noul joc a fost conceput drept o continuare directă a evenimentelor din Secret of Monkey Island și Monkey Island 2: LeChuck’s Revenge.

Return to Monkey Island se află în dezvoltare de mai bine de doi ani și urmează să fie lansat în cursul anului 2022, pentru Nintendo Switch și PC.

Return to Monkey Island
Foto: Devolver Digital / Lucasfilm Games

Sursa: Devolver Digital

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News