Tell Me Why, joc gratuit pentru PC și Xbox

Autor: Cosmin Aionita | 02.06.2021
Tell Me Why, joc gratuit pentru PC și Xbox
Foto: DONTNOD Entertainment

Pe parcursul lunii iunie, cunoscută pentru comunitatea LGBT și drept Pride Month, studioul Dontnod Entertainment oferă gratuit un joc tematic. Este vorba titlul de aventură Tell Me Why, publicat inițial în format episodic pentru consolele Xbox și PC.

Astfel, pe întreaga durată a lunii iunie, gamerii pot obține Tell Me Why (varianta completă, cu toate cele trei episoade incluse) în mod gratuit, atât pe PC, cât și pe console. Mai mult, chiar și după expirarea acestui termen, cei care au revendicat jocul îl pot păstra, descărca și rula oricând doresc. Puteți revendica Tell Me Why în mod gratuit folosind următoarele link-uri:

Download Tell Me Why (PC Steam)

Download Tell Me Why (PC & Xbox Microsoft Store)

Tell Me Why, primul joc cu un erou transgender

Dezvoltat de Dontnod Entertainment și publicat de Xbox Game Studios, Tell Me Why spune povestea gemenilor Tyler și Alyson Ronan, frați ce beneficiază de abilitatea supranaturală de a comunica între ei prin intermediul telepatiei. Cei doi se reîntâlnesc după zece ani în orașul natal din Alaska pentru a dezlega misterul din spatele morții mamei lor Mary-Ann Ronan.

Tell Me Why a atras atenția, fiind primul joc video de calibru în care unul dintre eroii principali era transsexual. Echipa de producție s-a consultat cu experți în domeniu pentru a portretiza într-un mod cât mai autentic cu putință personajele LGBT din acest joc.

Tell Me Why este disponibil pentru PC (Steam și Windows Store) și consolele Xbox One, fiind oferit gratuit pe toată perioada lunii iunie 2021.

Sursa: Engadget.com

 

Urmărește Go4Games.ro pe Google News