The Lion’s Song, joc gratuit oferit de Epic Games Store

Autor: Cosmin Aionita | 14.05.2021
The Lion’s Song, joc gratuit oferit de Epic Games Store

Epic Games Store continuă să ofere jocuri gratuite pentru PC. De această dată, până pe 20 mai 2021, puteți revendica un nou joc gratuit: The Lion’s Song. Odată revendicat, acest titlu va putea fi descărcat și jucat oricând doriți prin intermediul clientului Epic Games Launcher.

The Lion’s Song, produs și publicat de Mi’pu’mi Games, este un joc de aventură ce pune accent pe latura narativă. Pe parcursul a patru episoade, acesta va spune poveștile unor artiști și oameni de știință austrieci de la începutul secolului al XX-lea.

The Lion’s Song poate fi revendicat gratuit prin intermediul Epic Games Store, până la data de 20 mai 2021, accesând acest link https://www.epicgames.com/store/en-US/p/the-lions-song și selectând butonul marcat “Get”.

Săptămâna viitoare vom avea parte de o surpriză

Săptămâna viitoare, cei de la Epic Games vor oferi un nou joc gratuit, însă păstrează misterul în jurul acestuia. Nu este pentru prima oară când numele viitorului joc gratuit nu este anunțat, de multe ori aceste jocuri-surpriza fiind titluri mari, de notorietate, oferite gratuit în versiunea lor pentru PC.

Până atunci însă, puteți revendica The Lion’s Song drept joc gratuit până pe 20 mai 2021, de pe Epic Games Store.

Sursa: Epic Games Store

Urmărește Go4Games.ro pe Google News