The Walking Dead: The Final Season – demo gratuit şi recapitularea sezoanelor anterioare

Autor: Cosmin Aionita | 06.08.2018
The Walking Dead: The Final Season – demo gratuit şi recapitularea sezoanelor anterioare

Telltale Games a anunţat lansarea unei versiuni demonstrative pentru The Walking Dead: The Final Season, aceasta oferind posibilitatea de a încerca sfertul de oră de început al primului episod din acest nou sezon. Demo-ul este disponibil, în mod gratuit, în versiuni pentru PlayStation 4 şi Xbox One şi poate fi descărcat folosind următoarele link-uri:

Download The Walking Dead: The Final Season Demo pentru PlayStation 4

Download The Walking Dead: The Final Season Demo pentru Xbox One

Alternativ, utilizatorii ce nu deţin vreuna dintre aceste console pot urmări întreaga desfăşurare a acestui demo în clipul video ataşat mai jos, acesta conţinând însă spoilere pentru cei care nu au încercat încă primele trei sezoane ale seriei The Walking Dead de la Telltale Games.

În special pentru această categorie de jucători studioul a lansat şi The Walking Dead Story Builder, un soi de bandă desenată interactivă ce trece jucătorii prin toate momentele importante din primele trei sezoane ale seriei. Deciziile realizate prin intermediul acestui Story Builder pot fi mai apoi importate în The Walking Dead: The Final Season, ducând astfel la o experienţă narativă personalizată pentru fiecare jucător în parte.

The Final Season va încheia povestea eroinei Clementine, aceasta fiind însărcinată şi cu protecţia copilului orfan AJ (cu care aţi putut face cunoştinţă în sezonul precedent al seriei). De asemenea, cei de la Telltale Games promit că vom avea parte de o nouă perspectivă din care va fi privită acţiunea, cu o cameră third person over the shoulder, dar şi de libertate de explorare extinsă, precum şi de scene de luptă nescriptate. Nu în ultimul rând, The Walking Dead – The Final Season va oferi suport pentru rezoluţie 4K şi HDR (High Dynamic Range) pe platformele compatibile cu aceste standarde.

Primul episod din The Walking Dead – The Final Season va fi lansat pe 14 august 2018, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News