Alexandra Botez a intrat accidental live pe Twitch, în timp ce făcea thumbnail-uri pentru YouTube

Autor: Adrian Popa | 15.03.2021
Alexandra Botez a intrat accidental live pe Twitch, în timp ce făcea thumbnail-uri pentru YouTube

Jucătoarea de șah canadiană de origine română Alexandra Botez a avut parte de un incident nefericit zilele trecute. Ea a intrat live pe Twitch accidental în timp ce înregistra reacții pentru thumbnail-urile de pe YouTube.

Botez a făcut mai multe fețe, de mirare, dezgust sau confuzie, înainte să își dea seama de gafă. Alexandrei i-a scăpat o înjurătură înainte să închidă transmisiunea. Ulterior, ea a scris despre incident pe Twitter.

„Am intrat accidental live în loc să înregistrez thumbnail-uri pentru YouTube”, a scris ea.

În OBS (Open Broadcaster Software), butoanele „Start Streaming” și „Start Recording” sunt apropiate, iar Alexandra nu este prima utilizatoare care face această gafă.

Un moderator al comunității OBS, Matt Gajownik, a spus cum pot evita utilizatorii programului aceste incidente. Ei pot activa un mesaj de avertizare care să apară pe ecran înainte de a intra live. Acesta poate fi activat urmând calea: Settings/General/Show confirmation dialog when starting streams.

Alexandra a devenit foarte populară pe platforma de streaming Twitch după succesul serialului „The Queen’s Gambit” de pe Netflix. Ea găzduiește, împreună cu sora ei, canalul BotezLive, care are peste 700.000 de fani. Cele două au și un canal de YouTube cu peste 300.000 de abonați.

Recent, surorile au semnat un contract cu organizația americană de esports Envy Gaming și s-au mutat în orașul Austin, din Texas.

Sursa: Dexerto.com

Urmărește Go4Games.ro pe Google News
Comentarii