Cântec despre Elon Musk: Cel mai mare gamer, dar un iubit jalnic

Autor: Adrian Popa | 06.12.2021
Cântec despre Elon Musk: Cel mai mare gamer, dar un iubit jalnic
Foto: Shutterstock

Cântăreața Grimes, fosta iubită a lui Elon Musk, a lansat un cântec despre relația de patru ani pe care a avut-o cu miliardarul.

În „Player of Games”, artista susține că șeful Tesla iubește jocurile (ceva ce știam deja) și că este „cel mai mare gamer”. Totuși, când vine vorba despre viața sentimentală, Musk nu excelează, potrivit ei – omul de afaceri este un iubit jalnic.

„Sunt îndrăgostită de cel mai mare gamer. Dar va iubi mereu jocul mai mult decât mă iubește pe mine”, sunt două versuri din cântec. Grimes, pe numele real Claire Boucher, continuă: „Navigheaza departe, spre întinderea rece a spațiului. Nici măcar dragostea nu te-ar putea ține la locul tău”. Aici ea face referire la planul antreprenorului de a coloniza planeta Marte în viitorul apropiat.

„Jocuri” nu se referă neapărat la jocurile video, ci probabil la afacerile lui Musk, precum Tesla, Neuralink sau SpaceX.

Însă miliardarul are o pasiune mare și pentru jocurile video. Acestea sunt, potrivit lui, „incredibil de captivante”. „Ele m-au făcut să vreau să programez computere”, a explicat Musk în trecut.

Grimes nu pomenește, în cântec, numele șefului Tesla, dar toată lumea crede că melodia este despre el.

Piesa a fost lansată pe 2 decembrie și marchează, potrivit cântăreței, un nou început. Grimes se pregătește să lanseze un nou album, numit Book 1.

Grimes și Musk au împreună un copil, un băiat născut în 2020.

Sursa: Kotaku Australia

CITEȘTE ȘI:

Suntem doar personaje într-un joc video extraterestru, aşa cum susţine Elon Musk?

„Elon Musk”, descoperit în „Gas Station Simulator”?

Urmărește Go4Games.ro pe Google News