„Elon Musk”, descoperit în „Gas Station Simulator”?

Autor: Adrian Popa | 20.09.2021
„Elon Musk”, descoperit în „Gas Station Simulator”?

Mai mulți jucători de „Gas Station Simulator” susțin că au dat peste personaje care seamănă leit cu miliardarul Elon Musk.

Într-un clip video publicat pe contul Hardlywig de pe YouTube, personajul care furnizează combustibil pentru benzinăria din joc pare să fie șeful Tesla în persoană. În alt caz, „Musk” a luat chipul unui client al benzinăriei.

E posibil ca dezvoltatorii să fi inclus în poveste un personaj care seamănă cu miliardarul deoarece acesta a declarat în trecut că există o șansă ca tot ceea ce există în jurul nostru să fie o simulare complexă. Mai simplu, noi oamenii am putea fi personaje într-un joc video extraterestru. Un alt motiv pentru includerea unui astfel de personaj este publicitatea pe care o generează.

„Gas Station Simulator” ar putea ajunge și pe console

Gas Station Simulator este unul dintre cele mai populare jocuri ale momentului pe Steam. Dezvoltat de DRAGO, jocul ar putea ajunge și pe consolele Xbox și PlayStation în 2022.

În acest simulator, jucătorul moștenește o benzinărie, aflată în paragină, de la un unchi. Aceasta se afla undeva pe celebra Route 66. Jucătorul trebuie să câștige bani pentru a dezvolta afacerea.

Jocurile de acest fel au devenit populare în ultimii ani. Există francize deja cunoscute, precum „Farming Simulator”, dar și abordări mai inedite, precum „Lawn Mowing Simulator”, „PowerWash Simulator” sau „PC Building Simulator”.

Foto: captură de ecran

CITEȘTE ȘI:

Lucrul care l-a dezamăgit cel mai tare pe Elon Musk în Cyberpunk 2077

Culori în care vor fi disponibile Tesla Cybertruck și Roadster, dezvăluite într-un joc?

Urmărește Go4Games.ro pe Google News