Assassin’s Creed: Syndicate şi Faeria, jocuri gratuite oferite de Epic Games Store

Autor: Cosmin Aionita | 21.02.2020
Assassin’s Creed: Syndicate şi Faeria, jocuri gratuite oferite de Epic Games Store

Epic Games Store continuă să ofere jocuri gratuite, pentru această săptămână listând două astfel de titluri: până pe 27 februarie 2020, puteţi descărca gratuit jocurile pentru PC Assassin’s Creed: Syndicate şi Faeria.

Acţiunea din Assassin’s Creed: Syndicate are loc în Londra, în a doua parte a secolului al XIX-lea, în plină revoluţie industrială. În prim plan se află fraţii asasini Jacob Frye şi Evie Frye, ambele personaje fiind jucabile, pe umerii cărora cade sarcina de a elibera populaţia asuprită de forţele templiere conduse de Crawford Starrick.

În schimb, Faeria este un titlu de strategie bazat pe cărţi de joc. Pentru a ieşi invingători în bătăliile din Faeria, trebuie să vă construiţi propriul pachet de cărţi de joc, cu ajutorul cărora veţi putea chiar să mutaţi munţii din loc, să daţi naştere pădurilor şi lacurilor sau să vă folosiţi de nisipul din deşert. Producătorii promit, de asemenea, că puteţi colecţiona toate cele 300 de cărţi din joc în mai puţin de 50 de ore.

Assassin’s Creed: Syndicate poate fi descărcat gratuit prin intermediul Epic Games Store, până la data de 27 februarie 2020, accesând acest link https://www.epicgames.com/store/en-US/product/assassins-creed-syndicate/home, apăsând butonul marcat “See Editions” şi apoi selectând “Get” din dreptul ediţiei de bază a jocului. Pentru Faeria, repetaţi aceşti paşi folosind link-ul https://www.epicgames.com/store/en-US/product/faeria/home.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News