Atomic Heart a primit un nou trailer oficial

Autor: Cosmin Aionita | 06.02.2020
Atomic Heart a primit un nou trailer oficial

Studioul Mundfish, în colaborare cu colegii de la IGN, au publicat un nou trailer pentru Atomic Heart, acesta fiind disponibil în continuare. Jocul este descris drept un action RPG, ce combină aventura şi secvenţele de first person shooter cu o poveste ce se desfăşoară într-un univers paralel, în perioada de apogeu a Uniunii Sovietice, unde jucătorii vor intra în pielea unui agent special, trimis de guvernul sovietic într-o misiune de recuperare a unui obiect strict secret.

Conform jurnalistului Alexey Makarenko, Atomic Heart nu “se simte” nici ca un shooter cu elemente de RPG, dar nici ca un RPG cu elemente de shooter. Jurnalistul descrie jocul ca fiind asemănător cu BioShock sau Prey, cu un gameplay variat, ce include atât mecanici de shooter, cât şi lupte corp la corp. Jucătorii vor avea ocazia să-şi îmbunătăţească armele şi abilităţile, va exista şi loot cules de la inamicii doborâţi, dar şi un sistem de crafting. Atomic Heart va include şi puzzle-uri pe care jucătorii vor fi nevoiti să le rezolve pentru a progresa.

Atomic Heart se doreşte a fi una dintre cele mai impresionante implementări ale tehnologiilor RTX din gama actuală de plăci video NVIDIA, funcţiile de ray tracing urmând să fie folosite pentru reproducerea reflexiilor, umbrelor şi efectului de ambient occlusion. Un demo tehnologic pentru funcţiile RTX din Atomic Heart poate fi descărcat de aici.

Atomic Heart încă nu are o perioadă de lansare stabilită.

Atomic Heart

Urmărește Go4Games.ro pe Google News