Atomic Heart – BioShock-ul sovietic încă trăieşte!

Autor: Cosmin Aionita | 05.02.2020
Atomic Heart - BioShock-ul sovietic încă trăieşte!

Atomic Heart se dorea a fi una dintre cele mai impresionante implementări ale tehnologiilor RTX din gama actuală de plăci video NVIDIA, funcţiile de ray tracing urmând să fie folosite pentru reproducerea reflexiilor, umbrelor şi efectului de ambient occlusion. Din pacate, cei de la studioul rusesc Mundfish unu au mai oferit update-uri despre Atomic Heart, multi crezand ca proiectul a fost abandonat.

Din fericire, nu este cazul: jurnalistul Alexey Makarenko a avut ocazia de a vizita studioul Mundfish, unde a putut încerca nu mai puţin de patru ore din joc. Conform acestuia, Atomic Heart nu “se simte” nici ca un shooter cu elemente de RPG, dar nici ca un RPG cu elemente de shooter. Jurnalistul descrie jocul ca fiind asemănător cu BioShock sau Prey, cu un gameplay variat, ce include atât mecanici de shooter, cât şi lupte corp la corp. Jucătorii vor avea ocazia să-şi îmbunătăţească armele şi abilităţile, va exista şi loot cules de la inamicii doborâţi, dar şi un sistem de crafting. Atomic Heart va include şi puzzle-uri pe care jucătorii vor fi nevoiti să le rezolve pentru a progresa.

Studioul rusesc Mundfish descrie Atomic Heart drept un action RPG, ce combină aventura şi secvenţele de first person shooter cu o poveste ce se desfăşoară într-un univers paralel, în perioada de apogeu a Uniunii Sovietice, unde jucătorii vor intra în pielea unui agent special, trimis de guvernul sovietic într-o misiune de recuperare a unui obiect strict secret

Din păcate, Atomic Heart încă nu are o perioadă de lansare stabilită.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News