Bundle cu Far Cry 6 și Resident Evil Village pentru gamerii AMD

Autor: Cosmin Aionita | 14.09.2021
Bundle cu Far Cry 6 și Resident Evil Village pentru gamerii AMD
Foto: AMD

AMD a dezvăluit pachetul „AMD Ryzen + AMD Radeon Raise the Game System Bundle”, ce oferă pasionaților de gaming pe PC acces la unele dintre cele mai interesante titluri ale acestui an – Far Cry 6 și Resident Evil Village. Ambele jocuri sunt optimizate pentru procesoarele AMD Ryzen și plăcile grafice AMD Radeon, atât pe laptopuri, cât și pe desktopuri.

De promoție vor beneficia sistemele desktop „full AMD” (AMD Ryzen + Radeon). Astfel, jucătorii care doresc să aibă parte de o experiență de gaming fluentă și cele mai bune imagini se pot baza pe combo-ul dintre procesoarele Ryzen din seria 5000 și 3000 și plăcile video din seria RX 6000. Totodată, Smart Acces Memory este una dintre funcțiile esențiale pentru gaming, ce este deblocată într-un sistem full AMD.

De asemenea, de acest bundle vor beneficia și posesorii de laptopurile „full AMD”: Far Cry 6 și Resident Evil Village vor fi compatibile cu tehnologiile procesoarelor AMD Ryzen din seria 5000H și plăcile grafice RX din seria 6000M, pentru a oferi pasionaților de gaming un refresh rate cât mai mare și fidelitate a detaliilor cât mai mare în orice condiții. De asemenea, jucătorii se pot bucura de cele mai noi tehnologii mobile și pe sistemele AMD Advantage.

Pentru mai multe detalii în legatură cu această inițiativă, vizitați pagina oficială AMD.

Sursa: AMD

Urmărește Go4Games.ro pe Google News