Campanie de reduceri de iarnă pe Epic Games Store, jocuri gratuite în fiecare zi

Autor: Cosmin Aionita | 20.12.2019
Campanie de reduceri de iarnă pe Epic Games Store, jocuri gratuite în fiecare zi

Epic Games a dat startul campaniei de reduceri de iarnă pe Epic Games Store, numeroase jocuri fiind oferite la preţuri reduse. Este vorba în special despre titluri disponibile doar prin intermediul acestui sistem de distribuţie digitală, cum ar fi The Outer Worlds, Control, Borderlands 3 sau Metro Exodus, precum şi de alte titluri extrem de populare cum ar fi Red Read Redemption 2 sau Star Wars: Jedi Fallen Order, iar unele reduceri merg şi până la 90% din preţul iniţial.

Mai mult, Epic Games oferă din start un voucher de reducere de 10€, pe care îl puteţi folosi pentru achiziţionarea oricărui titlu oferit de magazin. De asemenea, la achiziţia unuia dintre titlurile eligibile (al cărui preţ este egal sau depăşeşte 14,99€), veţi primi un nou astfel de voucher de 10€ şi tot aşa, pe întreaga perioadă a promoţiilor de iarnă. Reducerile de iarnă de pe Epic Games Store vor fi valabile până pe 1 ianuarie 2020.

Nu în ultimul rând, tot până pe 1 ianuarie, în fiecare zi, Epic Games Store va oferi câte un joc gratuit. Momentan, puteţi descărca gratuit Into The Breach, urmând ca din această seară să fie disponibil în mod gratuit un alt joc, procedeu care se va repeta în fiecare zi până la începutul anului nou.

Epic Games Store Holiday Sale 2019

Urmărește Go4Games.ro pe Google News