Când va avea loc prima prezentare de jocuri next-gen pentru consola Xbox Series X

Autor: Cosmin Aionita | 04.05.2020
Când va avea loc prima prezentare de jocuri next-gen pentru consola Xbox Series X

Mai devreme vă povesteam că această vară promite să fie extrem de bogată în ceea ce priveşte anunţurile din industria jocurilor video, iar cei de la Microsoft se pare că vor da startul “ostilităţilor” chiar în cursul acestei săptămâni.

Astfel, joi, pe 7 mai 2020, începând cu 18:00 (ora României), va fi transmis primul show “Inside Xbox” dedicat jocurilor pentru viitoarea consolă de nouă generaţie Xbox Series X. Pentru acest prim eveniment dedicat titlurilor next-gen, vom avea parte de prezentări de gameplay din jocurile ce vor fi lansate pentru Xbox Series X de către partenerii celor de la Microsoft, publisherii third party.

Cu alte cuvinte, acest “Inside Xbox” va reprezenta prima ocazie de a urmări la lucru titlurile multiplatform ce urmează să-şi facă apariţia pe următoarea generaţie de console Xbox Series X, dar şi pe PlayStation 5 şi, cel mai probabil, pentru PC.

A fost confirmat deja că proaspăt anunţatul Assassin’s Creed Valhalla va fi unul dintre titlurile ce va beneficia de prezentarea primelor secvenţe de gameplay în cadrul acestui show “Inside Xbox”.

Astfel, veţi putea urmări această ediţie specială de “Inside Xbox” joi, 7 mai 2020, cu începere de la 18:00 (ora României), chiar aici pe Go4games. Noua generaţie de console Xbox Series X este aşteptată pe piaţă în sezonul sărbătorilor de iarnă 2020.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News