Când va avea loc showcase-ul anual din 2022 al Xbox și Bethesda

Autor: Cosmin Aionita | 03.05.2022
Când va avea loc showcase-ul anual din 2022 al Xbox și Bethesda
Foto: Microsoft

În ciuda faptului că Electronic Software Association a confirmat că a renunțat complet la planurile de a organiza E3 2022, Microsoft a anunțat că își va susține totuși obișnuitul eveniment de prezentare anual în aceeași perioadă în care ar fi trebuit să aibă loc defuncta expoziție. Astfel, divizia Xbox, împreună cu publisher-ul Bethesda (recent achiziționat de către Microsoft), vor susține un show de prezentare comun pe 12 iunie 2022.

Numit “Xbox & Bethesda Games Showcase”, event-ul va fi transmis pe 12 iunie 2022, începând cu 20:00 (ora României), și va putea fi urmărit în direct chiar aici, pe Go4Games.

Conform descrierii oficiale oferite de Microsoft, prin intermediul acestui showcase vor fi dezvăluite noi titluri de la Xbox Game Studios, de la Bethesda, dar și de la publisherii terți parteneri. Vor fi oferite informații despre selecția diversă de jocuri ce urmează să sosească în ecosistemul Xbox, inclusive viitoarele lansări ce vor fi incluse în serviciul Game Pass pentru consolele Xbox și pentru PC.

Interes mare pentru Starfield

Unul dintre cele mai așteptate astfel de jocuri este Starfield, de la Bethesda Softworks, primul titlu original pe care studioul îl realizează în ultimii 25 de ani, după alte lansări de succes precum The Elder Scrolls V: Skyrim sau Fallout 4. Denumit “un RPG de generație următoare”, Starfield este conceput special pentru noua generație de console Xbox și PC și va permite jucătorilor să-și creeze propriile personaje cu care sa plece în explorarea unui întreg univers, cu o libertate de mișcare și decizie nemaiîntâlnită.

Starfield ar urma să fie lansat pe 11 noiembrie 2022, pentru consolele Xbox Series X|S și PC. Jocul va fi inclus încă din prima zi în abonamentul Game Pass destinat ambelor platforme.

Sursa: Xbox Wire

Urmărește Go4Games.ro pe Google News