Ce evenimente de gaming majore ne rezervă sfârşitul anului?

Autor: Cosmin Aionita | 19.08.2015
Ce evenimente de gaming majore ne rezervă sfârşitul anului?

Cu E3 2015 şi Gamescom 2015 plasate deja în “raftul cu amintiri”, ne îndreptăm privirea spre a doua jumătate a acestui an şi ce ne va rezerva aceasta în materie de gaming.

Pe lângă o toamnă mai plină ca niciodată de blockbustere precum Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain, Mad Max, FIFA 16, Might & Magic Heroes VII, Assassin’s Creed: Syndicate, Need for Speed, Call of Duty: Black Ops 3, Star Wars: Battlefront sau Rainbow Six: Siege, vom avea parte şi de câteva evenimente majore de gaming, pe care, la fel ca în ultimii ani, le vom putea urmări în direct, împreună cu restul lumii, prin intermediul transmisiilor live pe Internet.

Fără o conferinţă de presă la Gamescom 2015, cei de la Sony promit să se revanşeze la Paris Games Week 2015, eveniment ce va avea loc în intervalul 28 octombrie – 1 noiembrie 2015 în capitala Franţei. Divizia PlayStation a celor de la Sony va da startul acestei convenţii cu o conferinţă de presa ce va avea loc marţi, 27 octombrie 2015, începând cu ora 19:00 (ora României).

PlayStation Paris Games Week

În cadrul acestei conferinţe sunt aşteptate veşti noi despre viitoarele jocuri pentru PlayStation 4 ce urmează să fie lansate de Sony şi partenerii acestora, zvonurile indicând că noul proiect al studioului Quantic Dream (Heavy Rain, Beyond: Two Souls), precum şi un nou joc al seriei Gran Turismo vor fi dezvăluite cu această ocazie.

Două luni mai târziu, în decembrie 2015, Sony va reveni cu PlayStation Experience 2015, cel de-al doilea eveniment din seria începută anul trecut, în Las Vegas. PlayStation Experience 2014 a fost momentul ales de Sony pentru a dezvălui jocuri noi, precum Street Fighter V, dar şi primele secvenţe de gameplay din foarte aşteptatul Uncharted 4: A Thief’s End. Se pare că ediţia din acest an va fi la rândul său gazda a numeroase surprize, echipa de la studioul Sony Santa Monica confirmând că va fi prezintă cu noul joc al seriei God of War. PlayStation Experience 2015 se va desfăşura în intervalul 5 – 6 decembrie 2015, în San Francisco.

Nu în ultimul rând, jurnalistul Geoff Kieghley şi echipa să plănuiesc o revenire a show-ului The Game Awards, mult mai bine primit anul trecut decât fostele premii Video Game Awards. Deşi nu au fost încă oferite detalii suplimentare, a fost confirmat faptul că The Game Awards 2015 va fi organizat în luna decembrie a acestui an. Rămâne de văzut dacă ceremonia de decernare a acestor premii va fi “legată” de PlayStation Experience, aşa cum s-a întâmplat în 2014.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News