Ce jocuri gratuite primim în ianuarie 2021 la Xbox Live Gold

Autor: Cosmin Aionita | 29.12.2020
Ce jocuri gratuite primim în ianuarie 2021 la Xbox Live Gold
Foto: Capcom

Microsoft a dezvăluit ce jocuri gratuite sunt destinate abonaților Xbox Live Gold în cursul lunii ianuarie 2021.

Ca de obicei, avem parte de două titluri pentru Xbox One și două jocuri mai vechi pentru Xbox 360 și prima generație de console Xbox, acestea din urmă putând fi jucate și pe Xbox One și Xbox Series X|S prin intermediul funcției de backwards compatibility.

Iată ce jocuri gratuite vor primi abonații Xbox Live Gold în luna ianuarie 2021:

Xbox One:

  • Little Nightmares (va putea fi descărcat gratuit pe întreaga durată a lunii ianuarie, în intervalul 1 – 31 ianuarie 2021)
  • Dead Rising (va putea fi descărcat gratuit în perioada 16 ianuarie – 15 februarie 2021)

Xbox 360:

  • The King of Fighters XIII (va putea fi descărcat gratuit în perioada 1 – 15 ianuarie 2021)
  • Breakdown (va putea fi descărcat gratuit în perioada 16 – 31 ianuarie 2021)

Pe lângă jocurile gratuite incluse, lunar, în abonament, serviciul Xbox Live Gold oferă și alte facilități pentru utilizatorii de console Xbox Series X|S, Xbox One și Xbox 360: perioade de promoții cu prețuri reduse pentru diferite jocuri și pachete DLC, precum și accesul la componentele multiplayer online ale jocurilor dedicate acestor console.

Beneficiile Xbox Live Gold, incluse în serviciul Xbox Game Pass Ultimate

Abonamentul Xbox Live Gold și toate facilitățile oferite de acesta se regăsesc incluse și în serviciul Xbox Game Pass Ultimate, care, pe lângă jocurile gratuite din fiecare lună și accesul la multiplayer online, include și o colecție de peste 100 de jocuri ce pot fi descărcate și rulate oricând (pe durata de valabilitate a abonamentului).

Mai mult, acestă bibliotecă de peste 100 de titluri incluse în abonamentul Xbox Game Pass Ultimate este disponibilă atât pe consolele Xbox One, cât și pe PC-urile ce rulează sistemul de operare Windows 10, existând titluri specifice pentru fiecare dintre aceste două platforme.

De asemenea, abonamentul Xbox Game Pass Ultimate include și acces la serviciul EA Play pentru posesorii de console, această funcționalitate urmând să fie adăugată, în curând, și pentru PC.

Dacă aveți deja un un abonament activ la unul dintre serviciile Xbox Live Gold sau Xbox Game Pass (pentru console sau PC), puteți face upgrade-ul către Xbox Game Pass Ultimate cu numai 1£ / 1€ / 1$.

Sursa: Xbox Wire

Urmărește Go4Games.ro pe Google News