Creature in the Well, joc gratuit oferit de Epic Games Store

Autor: Cosmin Aionita | 25.03.2021
Creature in the Well, joc gratuit oferit de Epic Games Store

Epic Games Store continuă să ofere jocuri gratuite pentru PC. De această dată, până pe 1 aprilie 2021, puteți revendica un nou astfel de joc gratuit: Creature in the Well. Odată revendicat, acest titlu va putea fi descărcat și jucat oricând doriți prin intermediul clientului Epic Games Launcher.

Dezvoltat de Flight School Studio și lansat de MWM Interactive în toamna lui 2019, Creature in the Well este un joc dungeon crawler, cu mecanici de hack and slash, a carui actiune este redate dintr-o perspectiva top down. Din postura ultimei unitati BOT-C ramase, jucatorii trebuie sa se aventureze in adancimile unui munte din desert, in incercarea de a reactiva energia electrica in o fabrica bantuita de o creatura scapata de sub control.

Creature in the Well poate fi revendicat gratuit prin intermediul Epic Games Store, până la data de 1 aprilie 2021, accesând acest link https://www.epicgames.com/store/en-US/p/creature-in-the-well și selectând butonul marcat “Get”.

Un nou titlu indie și săptămâna viitoare

Epic Games își va continua inițiativa de a oferi jocuri gratuite și săptămâna viitoare cu un nou titlu indie: Tales of the Neon Sea, un joc ce reuneste elemente de aventura, investigatie si puzzle-uri.

Până atunci însă, puteți revendica Creature in the Well drept joc gratuit până pe 1 aprilie 2021, de pe Epic Games Store.

Sursa: Epic Games Store

Urmărește Go4Games.ro pe Google News