Cum arată jocuri precum Grand Theft Auto III refăcute în Unreal Engine 5

Autor: Cosmin Aionita | 28.06.2022
Cum arată jocuri precum Grand Theft Auto III refăcute în Unreal Engine 5
Foto: TeaserPlay / Hossein Diba

TeaserPlay și-a propus să reproducă, cu ajutorul proaspăt lansatului Unreal Engine 5, două dintre cele mai apreciate jocuri din portofoliul celor de la Rockstar Games: Grand Theft Auto III și mai puțin cunoscutul Red Dead Revolver, titlul ce a dat naștere seriei Red Dead Redemption.

Demo-urile astfel rezultate nu vor fi disponibile pentru public, fiind create doar pentru a demonstra ce rezultate se pot obține folosind cea mai recentă ediție a tehnologiei produse de Epic Games.

Pentru trailer-ul remake-ului lui Grand Theft Auto III, TeaserPlay a recreat câteva dintre mediile urbane ale jocului, utilizând și sistemul de iluminare Lumen. De asemenea, a fost folosit și un nou model 3D, creat de Hossein Diba, pentru portretizarea personajului central.

În schimb pentru demo-ul dedicat remake-ului lui Red Dead Revolver, au fost folosite sistemele Lumen și Nanite din Unreal Engine 5, precum și shadere de screen space ray tracing și iluminare globală. Și aici au fost utilizate artwork-uri 3D realizate de Hossein Diba.

Continuă astfel moda de a realiza demo-uri de prezentare în Unreal Engine 5 pentru “remake-uri” ale unor jocuri clasice: aici puteți admira cum ar arăta vechile titluri NFS refăcute cu ajutorul tehnologiei moderne, în timp ce aici vă puteți face o idee despre cum s-ar prezenta remake-urile moderne ale unor jocuri precum Red Dead Redemption, Cyberpunk 2077 sau Dragon Age Inquisition.

Sursa: TeaserPlay YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News