Data de lansare a fost confirmată: când apare Atomic Heart

Autor: Cosmin Aionita | 07.11.2022
Data de lansare a fost confirmată: când apare Atomic Heart
Foto: Mundfish

După ani de așteptare, Focus Entertainment și studiul Mundfish au dezvăluit, în sfârșit, data de lansare pentru Atomic Heart, shooter-ul cu elemente de RPG alintat și drept „BioShock-ul sovietic”. Cu acțiunea plasată într-o realitate alternativă, după încheierea celui de-al Doilea Război Mondial, Atomic Heart își va face apariția pe 21 februarie 2023, în versiuni pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și PC.

Mai mult, precomenzile pentru Atomic Heart sunt acum disponibile, cei care optează pentru achiziționarea jocului în avans urmând să fie răsplătiți cu pachetul de skin-uri Labour & Science Weapon Skin Pack, indiferent de ediția pe care o aleg.

Pe lângă ediția Standard, Atomic Heart va fi disponibil și în pachetul Gold Edition, ce va include și Atomic Pass, precum și în varianta Premium Edition, ce va oferi jocul, Atomic Pass, alături de un artbook digital și elemente cosmetice suplimentare. Atomic Pass-ul va conferi acces la patru pachete DLC suplimentare, ce promit să deblocheze noi arii și laboratoare de explorat, noi arme, inamici și boși de înfruntat.

Nu în ultimul rând, doar prin intermediul magazinului Focus Store al publisher-ului, este disponibilă și precomanda pentru Atomic Heart Limited Edition Bundle, un pachet ce include discul jocului pentru PlayStation 5 sau Xbox Series X (sau cheie de Steam pentru PC), o carcasă metalică de tip Steelbook, un poster metalic și artbook-ul oficial creat de studioul dezvoltator.

Atomic Heart va fi lansat pe 21 februarie 2023, în versiuni pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și PC.

Atomic Heart lansare
Foto: Focus Entertainment

Sursa: Focus Entertainment

Urmărește Go4Games.ro pe Google News