Dead Rising 4, anunţat oficial la E3 2016

Autor: Cosmin Aionita | 20.06.2016
Dead Rising 4, anunţat oficial la E3 2016

Studioul Capcom din Vancouver a ales scena Microsoft de la E3 2016 pentru a dezvălui Dead Rising 4, cel de-al patrulea joc al seriei. De această dată, Frank West se întoarce în postura de erou principal, acţiunea urmând să se desfăşoare din nou în oraşul Willamette din Colorado, la nu mai puţin de 16 ani de la evenimentele din primul Dead Rising.

Frank va avea de înfruntat noi tipuri de zombies, precum The Fresh, morţi abia înviaţi, mult mai rapizi şi agresivi, sau The Evo, nemorţi mult mai agili şi puternici, al căror comportament se va asemăna cu cel al animalelor sălbatice de pradă. Pentru a „rezolva aceste probleme”, Frank West va avea la dispoziţie, pe lângă vehicule şi posibilitatea de combina diferite arme, o serie de armuri speciale – EXO Suits, care îi vor conferi atât forţă sporită, cât şi o putere de foc demnă de luat în seamă.

Dacă nu veţi face faţă nici aşa, puteţi apela la alţi trei prieteni pentru a juca Dead Rising 4 împreuna în mod cooperativ, în încercarea de a apăra Willamette de atacul morţilor vii.

Dead Rising 4 va fi lansat în sezonul sărbătorilor de iarnă al acestui an, în versiuni pentru Xbox One şi PC (Windows 10). În ceea ce priveşte versiunea pentru PC, Microsoft şi Capcom au confirmat că jocul va fi lansat, în primă fază, doar prin intermediul Windows Store pentru Windows 10, urmând ca după trecerea a 90 de zile, acesta să-şi poată face apariţia şi prin intermediul altor servicii de distribuţie pentru PC (cum ar fi Steam). Exclusivitatea este temporară şi în cazul versiunii pentru console, Dead Rising 4 urmând sa fie disponibil doar pe Xbox One pentru cel puţin un an din momentul lansării.

Dead Rising 4Dead Rising 4

Dead Rising 4Dead Rising 4

Dead Rising 4Dead Rising 4

Dead Rising 4

Urmărește Go4Games.ro pe Google News