Dead Rising 4 soseşte şi pe Steam

Autor: Cosmin Aionita | 06.03.2017
Dead Rising 4 soseşte şi pe Steam

Încă de la dezvăluirea iniţială a jocului, Capcom a confirmat că Dead Rising 4 urma să beneficieze de o scurtă perioadă de exclusivitate pentru platformele Microsoft (Xbox One şi Windows 10). Aceasta se va încheia însă în cursul acestei luni, cei de la Capcom confirmând că Dead Rising 4 va fi disponibil atât direct pe Steam, cât şi în versiune fizică pentru PC (ce permite activarea jocului pe Steam), începând cu 14 martie 2017. Cu această ocazie, a fost lansat un nou trailer umoristic pentru joc, fiind oferite şi câteva imagini noi din versiunea pentru PC/Steam a lui Dead Rising 4.

În Dead Rising 4, Frank West se întoarce în postura de erou principal, acţiunea desfăşurându-se din nou în oraşul Willamette din Colorado, la nu mai puţin de 16 ani de la evenimentele din primul Dead Rising. Frank are de înfruntat noi tipuri de zombies, precum The Fresh, morţi abia înviaţi, mult mai rapizi şi agresivi, sau The Evo, nemorţi mult mai agili şi puternici, al căror comportament se aseamănă cu cel al animalelor sălbatice de pradă. Frank West are la dispoziţie, pe lângă vehicule şi posibilitatea de combina diferite arme, o serie de armuri speciale – EXO Suits, care îi conferă atât forţă sporită, cât şi o putere de foc demnă de luat în seamă.

Mai mult, cei care aleg să plaseze o precomandă pe Steam vor beneficia de o reducere de preţ de 20% (47,99€ faţă de 59,99€), precum şi de X-Fists Exo Suit Weapon.

Dead Rising 4 va fi lansat pentru Steam (PC) pe 14 martie 2017, fiind deja disponibil pe Xbox One şi Windows 10 (Windows Store). Cerinţele de sistem pentru versiunea Steam a jocului pot fi consultate în tabelul de mai jos.

Dead Rising 4

Dead Rising 4Dead Rising 4

Dead Rising 4Dead Rising 4

Dead Rising 4

Urmărește Go4Games.ro pe Google News