Dead Rising 4 – gameplay şi imagini noi de la Gamescom 2016

Autor: Cosmin Aionita | 23.08.2016
Dead Rising 4 - gameplay şi imagini noi de la Gamescom 2016

Capcom a ales Gamescom 2016 pentru a dezvălui noi secvenţe de gameplay din Dead Rising 4, alături de imagini noi din acest joc. Gameplay-ul poate fi vizionat în clipul de mai jos, în timp ce imaginile se regăsesc în galeria ataşată.

În Dead Rising 4, Frank West se întoarce în postura de erou principal, acţiunea urmând să se desfăşoare din nou în oraşul Willamette din Colorado, la nu mai puţin de 16 ani de la evenimentele din primul Dead Rising.

Frank va avea de înfruntat noi tipuri de zombies, precum The Fresh, morţi abia înviaţi, mult mai rapizi şi agresivi, sau The Evo, nemorţi mult mai agili şi puternici, al căror comportament se va asemăna cu cel al animalelor sălbatice de pradă. Frank West va avea la dispoziţie, pe lângă vehicule şi posibilitatea de combina diferite arme, o serie de armuri speciale – EXO Suits, care îi vor conferi atât forţă sporită, cât şi o putere de foc demnă de luat în seamă.

Dead Rising 4 va fi lansat pe 6 decembrie 2016, în versiuni pentru Xbox One şi PC (Windows 10). Precum in cazul lui Rise of The Tomb Raider, exclusivitatea va fi temporară.

Dead Rising 4

Dead Rising 4Dead Rising 4

Dead Rising 4Dead Rising 4

Dead Rising 4

Urmărește Go4Games.ro pe Google News