Death Stranding a depășit 16 milioane de jucători. Jocul va fi adaptat pentru un film

Autor: Cosmin Aionita | 19.12.2023
Death Stranding a depășit 16 milioane de jucători. Jocul va fi adaptat pentru un film
Foto: Sony Interactive Entertainment

Studioul Kojima Productions, condus de legendarul designer Hideo Kojima, a anunțat că jocul Death Stranding a depășit 16 milioane de jucători, la nivel global, la data de 16 decembrie 2023.

Death Stranding a fost lansat în luna noiembrie 2019 pentru PlayStation 4, fiind urmat de o versiune de PC în vara lui 2020. Ediția Director’s Cut a sosit în septembrie 2021 pe PlayStation 5, cu o versiune pentru PC lansată în martie 2022. Death Stranding a fost lansat și pentru dispozitivele iOS în cursul acestui an.

Grație succesului înregistrat, jocul urmează să primească o continuare – Death Stranding 2 – anunțată la finele anului trecut pentru PlayStation 5.

Death Stranding va fi transformat într-un film

De asemenea, cu ocazia celei de-a opta aniversări a studioului – sărbătorită tot pe 16 decembrie –, Kojima Productions a confirmat că va colabora cu A24 pentru realizarea unei adaptări pentru marele ecran a jocului Death Stranding.

A24 este studioul din spatele filmului Everything Everywhere All At Once, multiplu câștigător de premii Oscar.

Rămâne de văzut dacă distribuția de actori din joc – Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Léa Seydoux, Guillermo del Toro, Margaret Qualley etc. – se va întoarce și în filmul Death Stranding.

Sursa: Kojima Productions, Kojima Productions Twitter / X

Urmărește Go4Games.ro pe Google News