Death Stranding: Director’s Cut va fi lansat și pentru PC

Autor: Cosmin Aionita | 05.01.2022
Death Stranding: Director’s Cut va fi lansat și pentru PC
Foto: Sony Interactive Entertainment

După apariția de pe PlayStation 5 din toamna anului trecut, Death Stranding: Director’s Cut va fi lansat și pentru PC în primăvara anului 2022. Anunțul oficial a fost făcut prin intermediul contului de Twitter al studioului Kojima Productions, de publicarea jocului urmând să se ocupe 505 Games (publisher-ul responsabil și pentru ediția de PC inițială a jocului Death Stranding).

Conform descrierii oficiale din pagina de Steam a viitorului Director’s Cut pentru PC, această ediție va include suport pentru framerate-uri ridicate, monitoare ultrawide, precum și un Photo Mode. Versiunea de PC va include și item-uri preluate din seria Half-Life (Valve) și universul Cyberpunk 2077 (CD Projekt RED).

Această nouă ediție pentru PC va include toate noutățile aduse de versiunea de PlayStation 5, precum noile gadget-uri, poligonul de antrenament, circuitele de curse, noile misiuni etc., alături de o serie de elemente de personalizare noi, precum și extrase din cartea cu artwork-uri „The Art of DEATH STRANDING”, publicată de Titan Books.

De asemenea, Director’s Cut pentru PC va include suport pentru Xe Super Sampling (XeSS), noua tehnologie de super sampling de la Intel.

Death Stranding: Director’s Cut va fi lansat pentru PC în primăvara acestui an, atât prin intermediul Steam, cât și prin Epic Games Store.

Sursa: Kojima Productions Twitter, Steam

Urmărește Go4Games.ro pe Google News