Death Stranding, gratuit pe Epic Games Store

Autor: Cosmin Aionita | 25.12.2022
Death Stranding, gratuit pe Epic Games Store

Ca parte a campaniei ce oferă câte un joc gratuit în fiecare zi până la finalul anului, Epic Games Store vă pune la dispoziție, în mod gratuit, jocul Death Stranding pentru PC. Acesta mai poate fi revendicat doar până luni, 26 decembrie 2022, la ora 18:00, urmând să fie înlocuit apoi cu un nou titlu gratuit. Odată revendicat, jocul va putea fi descărcat și jucat oricând doriți prin intermediul clientului Epic Games Launcher.

În Death Stranding, jucătorii intră în pielea lui Sam Porter Bridges și “traversează o națiune răvășită în încercarea de a reuni o societate dezbinată și de a salva umanitatea de la dispariție”. Cu alte cuvinte, jocul propune experiența de a fi curier într-un viitor întunecat, imaginat chiar de către celebrul Hideo Kojima.

Distribuția este formată din actori cunoscuți, precum Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Guillermo del Toro, Léa Seydoux, Lindsay Wagner, Margaret Qualley, Nicolas Winding Refn, Tommie Earl Jenkins și Troy Baker.

Death Stranding a fost realizat cu ajutorul motorului grafic Decima, folosit și pentru jocuri precum Horizon: Zero Dawn sau Killzone Shadow Fall, pe care Kojima Productions l-a „împrumutat” de la Guerrilla Games, studio subsidiar al celor de la Sony.

Death Stranding poate fi descărcat fără niciun cost suplimentar, prin intermediul Epic Games Store, doar până luni, 26 decembrie 2022, la ora 18:00, accesând acest link https://store.epicgames.com/en-US/p/death-stranding și apăsând butonul marcat “Get”.

De asemenea, până pe 5 ianuarie 2023, continuă și campania de reduceri de iarnă pe Epic Games Store, în cadrul căreia numeroase jocuri beneficiază de prețuri diminuate și cu 75%.

Sursa: Epic Games Store

Urmărește Go4Games.ro pe Google News