Reduceri de iarnă pe Epic Games Store. Câte un joc gratuit în fiecare zi

Autor: Cosmin Aionita | 16.12.2022
Reduceri de iarnă pe Epic Games Store. Câte un joc gratuit în fiecare zi
Foto: Epic Games

Epic Games a dat startul campaniei de reduceri de iarnă pe Epic Games Store. Până pe 5 ianuarie 2023, numeroase jocuri beneficiază astfel prețuri diminuate și cu 75%, în prim plan ieșind lansările recente precum Goat Simulator 3, FIFA 23, Saints Row sau Gotham Knights.

Întreaga listă de reduceri de iarnă a celor de la Epic Games Store poate fi consultată aici.

De asemenea, Epic Games continuă tradiția de a oferi cupoane de reduceri, ce pot fi folosite pentru a diminua cu 25% prețul oricărui joc ce costă cel puțin 14,99€ (59,99 lei). Epic Games oferă un prim astfel de cupon în mod gratuit și cupoane suplimentare pentru orice achiziție nouă. Atenție însă, aceste cupoane nu pot fi folosite pentru a obține prețuri mai bune pentru DLC-uri sau precomenzi, ci numai pentru jocuri deja lansate. Nu în ultimul rând, cupoanele aferente acestei promoții vor expira pe 5 ianuarie 2022.

Câte un joc gratuit pentru PC în fiecare zi, până la sfârșitul anului!

Această perioadă de reduceri de iarnă de pe Epic Games Store aduce și o nouă surpriză: câte un joc gratuit pentru PC oferit în fiecare zi!

Primul astfel de titlu este Bloons TD 6, ce poate fi revendicat gratuit de aici https://store.epicgames.com/en-US/p/bloons-td-6-bf95a0 doar astăzi, până la ora 18:00. După depășirea acestui termen, un alt joc gratuit va fi oferit prin Epic Games Store, iar această procedură se va repeta zilnic, până la sfârșitul acestui an.

Sursa: EpicGames Store

Urmărește Go4Games.ro pe Google News