Diablo IV și Overwatch 2 nu vor fi lansate în 2021

Autor: Cosmin Aionita | 05.02.2021
Diablo IV și Overwatch 2 nu vor fi lansate în 2021

În cadrul celei mai recente conferințe telefonice dedicate acționarilor companiei, Activision Blizzard a confirmat că, din păcate, mult așteptatele Diablo IV și Overwatch 2 nu vor fi lansate în cursul anului 2021. În schimb, vom avea parte de jocul pentru mobile Diablo Immortal, precum și de un nou titlu Call of Duty, programat pentru toamna acestui an.

De asemenea, publisher-ul lucrează la o nouă remasterizare a unui titlu clasic, ce urmează să-și facă apariția tot în cursul acestui an. Să fie oare vorba despre zvonitul remaster/remake pentru Diablo II, de care s-ar ocupa studioul Vicarious Visions, recent preluat de Blizzard Entertainment?

Vești noi la BlizzConline?

Cel mai probabil, vom afla vești oficiale în cadrul noului eveniment online BlizzConline, alternativa digitală a tradiționalei convenții BlizzCon, pe care Blizzard Entertainment îl pregătește pentru a doua parte a acestei luni. BlizzConline va avea loc și va fi transmis online în perioada 19 – 20 februarie 2021.

Pe lângă conferințele de presă în cadrul cărora Blizzard Entertainment dezvăluia viitorul jocurilor produse de companie, convențiile tradiționale BlizzCon erau gazdă pentru competiții importante de eSports, dar și ocazii inedite pentru fani de a-și întâlni realizatorii jocurilor lor preferate. Iar Blizzard Entertainment va face tot posibilul să transpună acest gen de experiențe și în mediul online, prin intermediul acestui BlizzConline.

De altfel, Blizzard Entertainment a promis un update important legat de Diablo IV pentru această primă ediția de BlizzConline. Având însă în vedere că jocul nu urmează să fie lansat anul acesta, cel mai probabil nu vom avea parte de confirmarea vreunei date de apariție.

Diablo IV și Overwatch 2 au fost dezvăluite cu ocazia BlizzCon 2019, jocurile aflându-se în dezvoltare pentru PlayStation 4, Xbox One și PC, respectiv PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch și PC.

Sursa: Darkside of Gaming

Urmărește Go4Games.ro pe Google News