DmC Devil May Cry primeşte noi trailere explozive

| 09.12.2011
DmC Devil May Cry primeşte noi trailere explozive

Decizia celor de la Capcom de a aplica un veritabil „reset” seriei Devil May Cry nu a fost prea bine primită de fani. În primul rând, comunitatea s-a scandalizat în legătură cu implicarea studioului Ninja Theory în procesul de producţie; totuşi, adevărată „explozie” a avut loc după prezentarea noului look al personajului principal Dante, care, după spusele fanilor, a fost transformat într-un veritabil emo-kid.

Totuşi, Ninja Theory este un producător ce are la activ numai produse de calitate (vezi Heavenly Sword pentru PlayStation 3 şi Enslaved: Odyssey to the West pentru PS3 şi Xbox 360). Astfel, în ciuda schimbărilor contestate de fani, noul DmC Devil May Cry se anunţă a fi un joc cel putin la fel de spectaculos precum predecesorii săi, după cum reiese din cele două trailere de gameplay lansate de curând:

DmC Devil May Cry va fi lansat în 2012 pentru PlayStation 3 şi Xbox 360 (poate vom avea de-a face şi cu o versiune de PC, având în vedere politica celor de la Capcom în legatură cu această platformă). Jocul va folosi Unreal Engine 3, lansarea sa urmând să fi precedată de apariţia pachetului Devil May Cry HD Collection.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News