Două noi variante de culori pentru controllerul DualSense de PlayStation 5

Autor: Cosmin Aionita | 14.05.2021
Două noi variante de culori pentru controllerul DualSense de PlayStation 5
Foto: Sony Interactive Entertainment

Sony Interactive Entertainment a anunțat disponibilitatea controllerului wireless DualSense pentru PlayStation 5, de luna viitoare, în două noi variante de culori: Midnight Black și Cosmic Red. Cele două versiuni noi se adresează gamerilor ce vor să-și completeze setup-ul din punct de vedere estetic, pastrând însă feedback-ul haptic caracteristic acestor controllere.

După spusele producătorilor, varianta de culoare Midnight Black a fost obținută combinând două nuanțe diferite de negru cu finisaje și detalii gri deschis, dorindu-și să reproducă felul în care vedem spațiul atunci când privim cerul nopții, iar Cosmic Red aduce un design în combinații de roșu și negru, inspirat de nuanțele de roșu aprins specifice cosmosului.

DualSense culori
Foto: Sony Interactive Entertainment

Păstrează feedback-ul haptic și triggerele avansate

Controllerul DualSense a fost gândit drept un upgrade semnificativ comparativ cu generația anterioară, grație unor funcții inovatoare, precum feedback-ul haptic și triggerele adaptive. De asemenea, schimbarea a fost fundamentală și în ceea ce privește design-ul și nuanțele alese, iar acum gama va fi îmbogățită cu primele versiuni de controller DualSense colorate.

Noile variante de culori ale controlerului DualSense vor putea fi achiziționate la nivel global, din magazinele retailerilor parteneri, începând de luna viitoare. Data exactă a disponibilității va varia în funcție de regiune.

Consola PlayStation 5, împreună cu noile controllere DualSense, au fost lansate în România pe 19 noiembrie 2020.

DualSense culori
Foto: Sony Interactive Entertainment

Sursa: PlayStation România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News